Skip to content Skip to footer

Αρχηγός των Bobcats και παράδειγμα δύναμης ο Αντρέας Πολυχρονιάδης (pics)

Μεγάλη τιμή για τον νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή της AZ Sport Scholarships, Αντρέα Πολυχρονιάδη στον οποίο θα ανήκει τη νέα σεζόν το περιβραχιόνιο του αρχηγού των Bobcats, παρότι ο 22χρονος ταλαντούχος μπακ δε θα αγωνιστεί λόγω ενός νέου σοβαρού τραυματισμού που είχε στην καριέρα του.

Ο άτυχος Πολυχρονιάδης που μπαίνει στον τρίτο του χρόνο στην Αμερική όπου σπουδάζει με 100% υποτροφία Business Administration στο πανεπιστήμιο West Virginia Wesleyan, είναι εκτός δράσης από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου στο γόνατο του δεξιού ποδιού του.

Αυτός ήταν ο τρίτος σοβαρός τραυματισμός στην καριέρα του νεαρού μπακ, αφού στα 16 του και στα 19 του είχε περάσει εξίσου δύσκολες στιγμές έχοντας υποστεί χρονικό σύνδρομο διαμερίσματος και ρήξη κνήμης αντίστοιχα, μπαίνοντας και τότε στο χειρουργείο.

Παρ’ όλα αυτά, ο ποδοσφαιριστής της AZ Sport Scholarships που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία του Πανιωνίου, δεν είναι διατεθειμένος να παρατήσει το αγαπημένο του άθλημα και δηλώνει ότι θα επιστρέψει δυνατός στους  αγωνιστικούς χώρους για να συνεχίσει να βοηθά την ομάδα του West Virginia Wesleyan με την οποία είχε δύο γεμάτες χρονιές (18 συμμετοχές και 17 συμμετοχές) κατακτώντας μάλιστα τον τίτλο ως freshman!

Με ανάρτηση του στο Instagram ξεκαθαρίζει ότι δε το βάζει κάτω, παρά τις απαισιόδοξες προβλέψεις αφού όλα τα χειρουργεία του ήταν στο δεξί του πόδι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

3rd surgery went well. They said it was over. I said NO. #comebackseason 🦁

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AP (@andypoly2) στις

Ο χαρακτήρας του, το ψυχικό σθένος που επέδειξε ο «Poly» (σ.σ. είναι το παρατσούκλι του) στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του, αλλά και η συμβολή που είχε στις επιτυχίες των Bobcats, έκαναν τον προπονητή της ομάδας του να του δώσει το περιβραχιόνιο, ενώ πέραν τούτου ο Έλληνας μπακ τη νέα σεζόν θα αναλάβει και ρόλο assistant στο τεχνικό επιτελείο. 

Συν τοις άλλοις το Πανεπιστήμιο του West Virginia Wesleyan θα δώσει υποτροφία για μια χρονιά επιπλέον στον Έλληνα άσο προκειμένου να ολοκληρώσει εκεί και το μεταπτυχιακό του (MBA).