Η Μίλαν, ο Αστέρας Τρίπολης και... το πανεπιστημιακό ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ

 

michelis milan

 

Παίκτης της Μίλαν είναι και επίσημα εδώ και λίγες εβδομάδες ο Νίκος Μιχελής, ο οποίος μετά από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τον Αστέρα Τρίπολης κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα της ιταλικής ομάδας, η οποία έσπευσε να τον αποκτήσει, με την υπόθεση να έχει αίσιο τέλος.

Ο νεαρός πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος αγωνίζεται πλέον ως κεντρικός αμυντικός, έκανε ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του, αποτελώντας πλέον μέλος του ρόστερ της Μίλαν.

Ο 18χρονος αμυντικός πριν πάρει την απόφαση να υπογράψει στην Μίλαν, αναζήτησε μία αθλητική υποτροφία στις ΗΠΑ, και καθοδηγούμενος από την AZ Sport Scholarships, έλαβε αρκετές προτάσεις από κορυφαία πανεπιστήμια.

Ωστόσο, χωρίς αμφιβολία, το ενδιαφέρον της Μίλαν υπερίσχυσε των αθλητικών υποτροφιών στις ΗΠΑ και πλέον ο Νίκος Μιχελής είναι και επίσημα παίκτης της ιταλικής ομάδας.

Η αναζήτηση μίας αθλητικής υποτροφίας σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ αποτελεί μία εναλλακτική λύση για τους νεαρούς αθλητές και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί υποχρέωση.

Είναι μία εναλλακτική διαδρομή που μπορούν να επιλέξουν να ακολουθήσουν οι νεαροί ταλαντούχοι αθλητές, που δεν τους απαγορεύει ακόμα και αν έρθουν σε συμφωνία με κάποιο πανεπιστήμιο να την απορρίψουν αν βρεθούν σε αντίστοιχη θέση με τον Νίκο Μιχελή.

Η ΑΖ Sport Scholarships βρίσκεται δίπλα στον αθλητή προσφέροντας του μία επιλογή για το επόμενο βήμα της καριέρας του, καθοδηγώντας τον βήμα-βήμα, ωστόσο την τελική απόφαση για το μέλλον του, την λαμβάνει αποκλειστικά ο ίδιος ο αθλητής.


COPYRIGHT © 2018 AZSPORTSCOLARSHIPS.COM | POWERED BY NICMEDIA