Οι προπονητές του UIC και του LIU Brooklyn στο College Showcase της 25ης Μαρτίου!

 

LIUUIC

 

Παρουσία τόσο του Head Coach τoυ LIU Brooklyn, TJ Costecky, όσο και του Associate Head Coach του UIC, Minos Vlamakis, θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα (25/3) στο γήπεδο της Εργάνης στον Βύρωνα το 2ο College Showcase.

Η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή του αθλητικού event έχει μπει στην τελική του ευθεία καθώς έχει απομείνει μόλις μία εβδομάδα, με τις συμμετοχές να έχουν συμπληρωθεί και τις αφίξεις 2 προπονητών του NCAA να έχουν επιβεβαιωθεί.

Έτσι λοιπόν, οι αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να δείξουν το ταλέντο τους υπό το βλέμμα δύο πολύπειρων και επιτυχημένων προπονητών με μακροχρόνια θητεία στο κολεγιακό ποδόσφαιρο.

Ο  TJ Costecky, αποτέλεσε επί μία 20ετία τον Head Coach του LIU Brooklyn και σύντομα θα αναλάβει τον ρόλο του Associate Head Coach στο LIU Post καθώς αναμένεται η συγχώνευση των δύο παραπάνω πανεπιστημίων.

Ο  Minos Vlamakis, αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Coaching Staff του UIC, ενώ από τον Δεκέμβριο του 2017 αποτελεί τον Associate Head Coach, έχοντας στο παρελθόν αποτελέσει και τον προπονητή του Άρη Ζαφειράτου, ο οποίος αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για μία σεζόν φτάνοντας ως την κατάκτηση της Horizon League.

Σίγουρα, η παρουσία των δύο προπονητών θα ανεβάσει το επίπεδο των προσδοκιών και όλοι οι συμμετέχοντες αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση στο κολεγιακό ποδόσφαιρο των ΗΠΑ.


COPYRIGHT © 2018 AZSPORTSCOLARSHIPS.COM | POWERED BY NICMEDIA