Ο Γιώργος Κολινιάτης του Ατρομήτου για σπουδές στην Florida!

 

koli

 

Ακόμα ένας αθλητής της AZ Sport Scholarships εξασφάλισε από πολύ νωρίς μία θέση στο κολεγιακό πρωτάθλημα του NCAA, καθώς ο Γιώργος Κολινιάτης θα αγωνίζεται την νέα σεζόν στο Rollins College έχοντας αποκτήσει 100% αθλητική υποτροφία!

To Rollins College βρίσκεται στο Winter Park της Florida και απέχει ελάχιστα από το Orlando, ενώ η ποδοσφαιρική ομάδα του πανεπιστημίου αποτελεί μία εκ των κορυφαίων της Division ΙΙ του NCAA.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών πανεπιστημίων ωστόσο το Project της ομάδας του Rollins College σε συνδυασμό με το υψηλότατο επίπεδο σπουδών που προσφέρει το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, αποδείχτηκαν αρκετά ώστε ο Γιώργος Κολινιάτης  να πάρει την απόφαση να «μετακομίσει» στη Florida.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Rollins College βρίσκεται στην 19η θέση των Rankings της Division II ενώ διαθέτει στο ρόστερ του αρκετούς International Students, ενώ πρώην παίκτες του πανεπιστημίου αγωνίζονται πλέον ως επαγγελματίες σε Αμερική και Ευρώπη.

Πλέον, και για τον Γιώργο Κολινιάτη η αντίστροφη μέτρηση για να βρεθεί στις ΗΠΑ και να αγωνιστεί στο NCAA έχει ξεκινήσει καθώς οι διαδικασίες ένταξής του στο πανεπιστήμιο και την ποδοσφαιρική ομάδα βρίσκονται στο τελικό στάδιο.


COPYRIGHT © 2018 AZSPORTSCOLARSHIPS.COM | POWERED BY NICMEDIA