"Η ΑΖ με βοήθησε πολύ, που άνοιξε τους ορίζοντες για να “κοιτάξω” ως τις ΗΠΑ"

 

kalaitzisfb

Στην Division II και το Quincy University θα αγωνίζεται την προσεχή σεζόν ο Χρήστος Καλαϊτζής από την Ξάνθη, ο οποίος έλαβε αθλητική υποτροφία από το πανεπιστήμιο του Illinois και πλέον αποτελεί ακόμα έναν νεαρό αθλητή, ο οποίος υπό την καθοδήγηση της AZ Sport Scholarships είναι έτοιμος να ζήσει το όνειρο του NCAA.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η ένταξη του Χρήστου Καλαϊτζή στην ποδοσφαιρική ομάδα του Quincy University, το οποίο αγωνίζεται σε ένα από τα πιο δυνατά Conferences της Division II του NCAA.

O πρώην τερματοφύλακας των ακαδημιών της Ξάνθης εντυπωσίασε αρκετούς προπονητές του NCAA, επιλέγοντας τελικά το Quincy University για να συνδυάσει τις σπουδές μου με το αγαπημένο του άθλημα.

Η επιλογή του ταλαντούχου τερματοφύλακα βασίστηκε και στο ακαδημαϊκό προφίλ και το επίπεδο σπουδών που προσφέρει το Quincy University, καθώς επιθυμία του είναι να σπουδάσει βιολογία, έχοντας λάβει μάλιστα, εκτός από αθλητική, και ακαδημαϊκή υποτροφία.

Έτσι λοιπόν, ένας ακόμα ταλαντούχος αθλητής καταφέρνει, υπό την σωστή καθοδήγηση της AZ Sport Scholarships, να βρει μία αθλητική υποτροφία που θα του επιτρέψει να ζήσει την μοναδική εμπειρία ενός Student-Athlete σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ.

Ο νεαρός τερματοφύλακας έλαβε μέρος στο πρόσφατο College Showcase, το οποίο διεξήχθη στον Βύρωνα τον Μάρτιο και μιλώντας στο gazzetta.gr ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Ήθελα να σπουδάσω, αλλά και να παίξω ποδόσφαιρο και να επιλέξω ανάλογα με ό,τι προκύψει στο μέλλον. Προτεραιότητα βέβαια είναι οι σπουδές μου. Η ΑΖ με βοήθησε πολύ, που άνοιξε τους ορίζοντες για να “κοιτάξω” ως τις ΗΠΑ. Μέσω ενός φίλου μου που πήρε την υποτροφία έμαθα για την AZ, αυτός με σύστησε στον Άρη κι αποφάσισα να τον εμπιστευτώ. Απ’ όσα έχω δει σχετικά με το αθλητικό επίπεδο στην Αμερική, είναι πολύ ανεπτυγμένες οι υποδομές. Είναι σαν να είσαι επαγγελματίας, αν και δεν είσαι, ενώ και το ακαδημαϊκό επίπεδο είναι εξαιρετικό. Δίχως τη βοήθεια του Άρη και των συνεργατών του είναι δύσκολο για ένα παιδί να φτάσει να “χτυπήσει” τέτοιες πόρτες, αφού έχει τις γνωριμίες, αλλά και την εμπειρία και τον τρόπο να σε διοχετεύσει σε ένα τέτοιο περιβάλλον με μια καλή υποτροφία και να κυνηγήσεις το όνειρό σου. Υποστηρίζω την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι, αν και ίνδαλμά μου είναι ο Ντε Χέα".

 

 


COPYRIGHT © 2018 AZSPORTSCOLARSHIPS.COM | POWERED BY NICMEDIA