Στο Cleveland μέσω… Κηφισιάς ο Δημήτρης Βουγιουκλίδης

 

 

vougiouklidis1

 

 

Στην Division I του NCAA και το Cleveland State University θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο Δημήτρης Βουγιουκλίδης, ο οποίος καθοδηγούμενος από την ΑΖ Sport Scholarships εξασφάλισε αθλητική υποτροφία από το πανεπιστήμιο του Ohio.

Ακόμα ένας αθλητής της AZ Sport Scholarships κατάφερε να βρει θέση στο ρόστερ ομάδας που αγωνίζεται στην Division I του NCAA, έχοντας εντυπωσιάσει τον νέο προπονητή του Cleveland State University.

Μετά την όχι και τόσο επιτυχημένη περσινή σεζόν, η ομάδα προχώρησε σε αλλαγή Head Coach, με τον Βόσνιο, Sinina Ubiparipovic, να αναβαθμίζεται από Assistant Coach, προκειμένου να υλοποιήσει ένα project βάσει του οποίου η ομάδα θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

Το βίντεο με τα στιγμιότυπα από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Δημήτρη Βουγιουκλίδη με την Κ18 ομάδα της Κηφισιάς, καθώς και οι συμμετοχές του με την πρώτη ομάδα, άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή του CSU και πλέον, απομένουν μόνο τυπικές διαδικασίες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Για ακόμα μία φορά αποδείχτηκε πως το να αγωνιστείς σε μία ομάδα της Division I μπορεί να είναι δύσκολο εγχείρημα αλλά όχι απραγματοποίητο και έτσι ο Δημήτρης Βουγιουκλίδης μέσω της σωστής καθοδήγησης  από την AZ Sport Scholarships και τον Άρη Ζαφειράτο θα πραγματοποιήσει πολύ σύντομα την διαδρομή Κηφισιά – Ohio!

 

 

 

 

 

 

 


COPYRIGHT © 2018 AZSPORTSCOLARSHIPS.COM | POWERED BY NICMEDIA