Στο Vikos Cola Elite Neon Cup η AZ Sport Scholarships

 

 

elitegiasite

 

Ανάμεσα στους επίσημους υποστηρικτές του Vikos Cola Elite Neon Cup 2019, βρίσκεται φέτος η AZ Sport Scholarships, δείχνοντας έτσι έμπρακτα την στήριξή της στο μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου νέων στην Ελλάδα.

Το Vikos Cola Elite Neon Cup 2019, αποτελεί χωρίς αμφιβολία μία σπουδαία διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν κορυφαίες ακαδημίες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό με σπουδαιότερο παράδειγμα φέτος την Λίβερπουλ ενώ στο παρελθόν έχουν λάβει μέρος ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Ντόρτμουντ.

Η ΑΖ Sport Scholarships βρίσκεται την φετινή χρονιά δίπλα στο κορυφαίο αυτό event Ακαδημιών και την διοργανώτρια Yellow Fields, αποδεικνύοντας έμπρακτα την στήριξή της σε σπουδαίες αθλητικές δραστηριότητες που έχουν στόχο την ανάδειξη νεαρών αθλητών.

Αρκετοί αθλητές που συμμετείχαν στην φετινή διοργάνωση βρίσκονται ήδη υπό την καθοδήγηση της AZ Sport Scholarships θέτοντας έτσι τις βάσεις για να ξεκινήσουν τις διαδικασίες στην Α’ Λυκείου.

Στόχος της ΑΖ Sport Scholarships είναι η σωστή προετοιμασία των αθλητών από την πρώτη Λυκείου προκειμένου  να έχουν πλήρη γνώση και εικόνα, την στιγμή της τελικής τους απόφασης σχετικά με την συμμετοχή τους στο κολεγιακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ  

Αξίζει να σημειωθεί πως αθλητές, οι οποίοι στο παρελθόν αγωνίστηκαν στο Elite Neon Cup, κατάφεραν στην συνέχεια να εξασφαλίσουν αθλητικές υποτροφίες και πλέον είτε βρίσκονται σε κάποιο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ (Δημήτρης Μωραϊτάκης – ΑΕΚ) είτε αναμένεται σύντομα να βρεθούν εκεί (Γιώργος Πετούσης – ΑΕΚ, Γιώργος Κολινιάτης – Ατρόμητος).


COPYRIGHT © 2018 AZSPORTSCOLARSHIPS.COM | POWERED BY NICMEDIA