Ανακοίνωσαν τον Δημήτρη Καρούσο οι Indianapolis Greyhounds (pic)

 

 

Karousos IUPUI

 

Την απόκτηση του Δημήτρη Καρούσου από το Ashland με υποτροφία 100%, ανακοίνωσαν οι Indianapolis Greyhounds και ο προπονητής τους, John Higgins, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ταλαντούχο Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο πρώην  άσος της Νέας Ιωνίας, που θα μπαίνει στην 3η του σεζόν στο κολεγιακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά πέρυσι με το Ashland University και αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας της περιφέρειας GLIAC (Great Lakes Intercollegiate Athletic Conference).

Ο 19χρονος άσος κατέβαζε κι αυτός τα ρολά για την ομάδα του Ashland University οδηγώντας τους Eagles στο 8-9-3 και στα πλέι οφ. Πραγματοποίησε 70 επεμβάσεις και είχε το καλύτερο ποσοστό στην κατηγορία του (85.4%).

 

 

 

Σε όλα αυτά στάθηκε ο νέος τεχνικός του, στο καλωσόρισμα που έκανε στον Καρούσο, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του πανεπιστημίου: «Ο Δημήτρης (σ.σ. Καρούσος) είναι μεταγραφή της ομάδας από το Ashland όπου αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας της GLIAC. Είναι ένας δυναμικός πορτιέρο που θα δώσει εμπειρία στην ομάδα μας. Η νοοτροπία του ταιριάζει μ’ αυτό που αναζητούσαμε στη συγκεκριμένη θέση».


COPYRIGHT © 2018 AZSPORTSCOLARSHIPS.COM | POWERED BY NICMEDIA