Skip to content Skip to footer

Ο Σιαφάκας υπέγραψε το φινάλε του Douglas College (pic)

Με τον Γιάννη Σιαφάκα να σημειώνει τρία τέρματα στα δύο τελευταία παιχνίδια, το Douglas College ολοκλήρωσε με δύο νίκες την κανονική περίοδο και είναι έτοιμο για play offs!

Ο ταλαντούχος επιθετικός πήρε πάνω του την ομάδα στο παιχνίδι κόντρα στο Langara και με δύο δικά του γκολ υπέγραψε το 5-3 των Royals, ενώ μία μέρα αργότερα, ο Σιαφάκας «μίλησε» και απέναντι στο VIU.

Ο Σιαφάκας βρήκε δίχτυα με την ολοκλήρωση των 90 λεπτών της αναμέτρησης και σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του με 2-0.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Douglas College Royals (@douglasroyals) στις

Ο Έλληνας φορ που διανύει το δεύτερο χρόνο του στην ομάδα του πανεπιστημίου του Καναδά, ολοκλήρωσε την regular season με 8 πόντους, πετυχαίνοντας συνολικά 4 γκολ σε 11 συμμετοχές (5 ως βασικός).

Οι Royals (6-4-2) τερμάτισαν δεύτεροι στην PACWEST και στόχος τους είναι να κατακτήσουν τον τίτλο της περιφέρειάς τους μέσα στο Langara College σε ματς που έχουν προγραμματισθεί να γίνουν την επόμενη Παρασκευή και Σάββατο.

Από εκεί και πέρα, ένα ακόμη shutout προσέθεσε στη στατιστική του ο Γιάννης Νικοπολίδης κρατώντας ανέπαφη την εστία του κόντρα στο Xavier.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού χρειάστηκε να κάνει τέσσερις επεμβάσεις βοηθώντας τους εντυπωσιακούς και φέτος Georgetown Hoyas (11-1-1) να φτάσουν στη νίκη με 1-0 και να σκαρφαλώσουν στην 13η θέση των rankings της D1.

Τέλος, το παρθενικό του γκολ στη σεζόν σημείωσε ο Βελισσάριος Χριστοδούλου αλλά δεν έφτανε στους CalTech Beavers να πάρουν τη νίκη επί των Redlands.

Ο Χριστοδούλου άνοιξε το σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης αλλά οι Bulldogs αντέδρασαν και ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση επικρατώντας τελικά με 2-1.