Δημήτρης Λεβαντίνος, Track&Field Consultant

Ο κορυφαίος νέος Έλληνας αθλητής στα 400μ εμπόδια και απόφοιτος του University of Texas Rio Grande Valley όπου σπούδασε Exercise Science με αθλητική υποτροφία, κατέχει ρόλο Track&Field Consultant στην AZ Sport Scholarships βοηθώντας με τις γνώσεις του και την εμπειρία του στην NCAA κι άλλους ταλαντούχους αθλητές στίβου να ζήσουν το όνειρο του κολλεγιακού αθλητισμού στις ΗΠΑ.

Δημήτρης Στράντζαλης, Sports Consultant

Απόφοιτος Επικοινωνίας και με πρόσφατες παραστάσεις από NCAA, καθώς υπήρξε κι αυτός Student-Athlete στα πανεπιστήμια University of Illinois at Chicago και University of Texas Rio Grande Valley, ο Δημήτρης Στράντζαλης έχει αναλάβει ρόλο Sports Consultant στην Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται για λογαριασμό της AZ Sport Scholarships.

Γιώργος Βαγενάς, Operations Manager

Με σπουδές στο ΕΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακές σπουδές στο Sports Management στο University of Sterling, ο Γιώργος Βαγενάς ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία συνεργαζόμενος με γνωστή αθλητική ιστοσελίδα, προτού αναλάβει καθήκοντα Operations Manager στην AZ Sport Scholarships.

Διονύσης Ρούφος, Communication Manager

Ανταποκριτής για μια δεκαετία του National Hearald στην Ελλάδα και άριστος γνώστης των new media, ο Διονύσης Ρούφος κινεί τα νήματα στον τομέα της επικοινωνίας και των social media της AZ Sport Scholarships.

Η ενασχόληση του σε βάθος με το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο αλλά και συνολικά τον νεανικό αθλητισμό σε παλιότερη συνεργασία του με γνωστή πλατφόρμα Digital Marketing Agency της Ελλάδας, συμπληρώνει το προφίλ του συνεργάτη της εταιρίας μας που έχει σπουδές στην Επικοινωνία ΜΜΕ και Social Media.

Τατιάνα Κολοβού, Career Coach

Τατιάνα Κολοβού - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Η Τατιάνα Κολοβού κατέχει θέση ανώτερου λέκτορα στο πανεπιστήμιο της Ιντιάνα των ΗΠΑ με εξειδίκευση στο Business Communication στο Kelley School of Business το οποίο είναι μέσα στα 10 κορυφαία Business Schools των ΗΠΑ.

Πήγε για πρώτη φορά στην Ιντιάνα το 1984 για σπουδές και έμεινε μόνιμα εκεί κάνοντας οικογένεια, ενώ ανέβηκε παράλληλα γρήγορα τα σκαλιά της ακαδημαϊκής και αθλητικής καταξίωσης.

Η πολύτιμη συνεργάτιδα της AZ Sports Scholarships που είναι επίσης κάτοχος MBA παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μεγάλες εταιρίες για τη βελτίωση της επικοινωνιακής πολιτικής τους, ωστόσο ταυτόχρονα είναι σε θέση να καθοδηγεί νέους αθλητές στα πρώτα τους βήματα στις ΗΠΑ.

Είναι πτυχιούχος Exercise Science και έχει θητεύσει στο πλευρό του σπουδαίου προπονητή κολύμβησης Doc Counsilman ο οποίος μεταξύ άλλων ήταν ο προσωπικός προπονητής του θρύλου της κολύμβησης των ΗΠΑ Mark Spitz.

Είναι και η ίδια αθλήτρια κολύμβησης και τριάθλου, έχοντας αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου το 2010 στη Βουδαπέστη. Η Τατιάνα Κολοβού στάθηκε στο πλευρό του ιδρυτή της AZ Sports Scholarships Άρη Ζαφειράτου από τη στιγμή που μετέβη στo Indiana University, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην μετέπειτα αθλητική και επιχειρηματική πορεία του.