Skip to content Skip to footer
Testimonials

Τι λένε οι αθλητές μας
για εμάς

H ΑZ Sport Scholarships με επικεφαλής τον Άρη Ζαφειράτο και τους συνεργάτες του με βοήθησαν να εκπληρώσω ένα από τα όνειρα μου. Πριν από δύο χρόνια ύστερα από μια μεγάλη μου επιτυχία στον χώρο της κωπηλασίας ήρθα σε επαφή με πάρα πολλά πανεπιστήμια της Αμερικής για αθλητική υποτροφία και μόνη μου ήταν πολύ δύσκολο να βρω το ιδανικό πανεπιστήμιο. Ήρθα σε επαφή με τα καλυτέρα πανεπιστήμια στον κόσμο όπως Michigan State University, Princeton University, Columbia University, University of Pennsylvania και πολλά άλλα, και με τη βοήθεια τους και τις γνώσεις που διαθέτουν ο Άρης και οι συνεργάτες του ως επαγγελματίες στον χώρο, με βοήθησαν να διαλέξω βάσει των προσδοκιών μου το ιδανικό πανεπιστήμιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα ΑΖ Sport Scholarships για την στήριξη και την προσπάθεια τους σε μια σημαντική απόφαση της ζωής μου.

Ελενα Αγιωτη

Ελενα Αγιωτη

Από την αρχή της συνεργασίας μου με τον Άρη, ένιωσα ότι είχα κάποιον άνθρωπο δίπλα μου που είναι ειλικρινής μαζί μου, χωρίς να μου λέει υπερβολές και να προσπαθεί να μου “φουσκώσει” τα μυαλά. Με την εργατικότητα και τις γνωριμίες του κατάφερα να αποκτήσω υποτροφία στο Long Island University, παίζοντας ποδόσφαιρο ως D1 student-athlete που ήταν και το όνειρο μου. Όμως, ακόμα και μετά την ένταξη μου στο πανεπιστήμιο, η ΑΖ Sport Scholarships συνέχισε και συνεχίζει να με στηρίζει στην ακαδημαϊκή και αθλητική μου καριέρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Άρη και την ομάδα του, γιατί χάρη στη βοήθεια τους, σπουδάζω σε ένα περιβάλλον όπου ωριμάζω καθημερινά σαν άνθρωπος, μαθητής και αθλητής.

Δημητρης Σκουμπακης

Δημητρης Σκουμπακης

Το να σπουδάσω στην Αμερική ήταν κάτι το oποιο δεν είχα σκεφτεί μέχρι που εμφανίστηκε ο Άρης Ζαφειράτος και μου έδωσε αυτή την ευκαιρία ζωής. Ο Άρης Ζαφειράτος σε όλη την διαδικασία έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να μου εξασφαλίσει μια θέση στο καλύτερο πανεπιστήμιο που μου ταιριάζει. Στην συνεχεία στα διαδικαστικά και στις εξετάσεις που χρειαζόντουσαν με βοήθησαν άνθρωποι της AZ Sport Scholarships. Χάρη στον Άρη και στην εταιρεία του σύντομα θα σπουδάζω στην Αμερική σε ένα πολύ καλό πανεπιστήμιο που θα με βοηθήσει να εκπληρώσω τα όνειρα μου.

Ανδρομάχη Τασάκου

Ανδρομάχη Τασάκου

My dream from young age was always to study in the USA. I think that i would not be able to achieve it without the help of Aris. During that period of time he helped me a lot with my academic and athletic career.As a result i was able to get an athletic and academic scholarship to the US. I am so happy with Az sports scholarships and i recommend it to everyone that wants to study and be an athlete in the US.

Χρήστος Σωτηρίου

Χρήστος Σωτηρίου

Στο άθλημα μου το κολλεγιακο πρωτάθλημα της Αμερικής σου δίνει την δυνατότητα να εξελιχθείς και παράλληλα να αποκτήσεις ένα πτυχίο στον τομέα που επιθυμείς. Στόχευσα ψηλά και η AZ Sport Scholarships με βοήθησε να εκπληρώσω το όνειρο μου να γίνω μέλος ενός κορυφαίου πανεπιστημίου με εξαιρετικά δυνατό πρόγραμμα κολύμβησης. Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας ο Άρης Ζαφειρατος πίστεψε σε εμένα, αλλά παράλληλα με αντιμετώπισε με ρεαλισμό ώστε να μπορέσω να πετύχω τον στόχο μου. Εκτιμώ πολύ το γεγονός πως μέχρι σήμερα αυτός και οι συνεργάτες του είναι δίπλα μου και ακολουθούν τα βήματά μου. Η AZ Sport Scholarships είναι μια εταιρία που συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε κολυμβητή αποφασίσει να διεκδικήσει μια υποτροφία στις ΗΠΑ.

Βαγγέλης Μακρυγιάννης

Βαγγέλης Μακρυγιάννης

Με τον Άρη ξεκίνησα να συνεργάζομαι το καλοκαίρι και μέσα σε δυο μήνες πέτυχα πλήρη υποτροφία σε ένα prestigious πανεπιστημιακό ίδρυμα που είναι μάλιστα και ένα από τα καλύτερα business schools της Αμερικής σε ένα από τα πιο όμορφα campuses. Είναι απόλυτος επαγγελματίας και τον προτείνω σε όποιον θέλει να συνδυάσει άθλημα και σπουδές με το όνειρο ακόμα να αγωνιστεί επαγγελματικά στο άθλημα του ενώ παράλληλα να αποκτήσει πτυχίο πανεπιστημίου αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο.

Γιώργος Κολινιάτης

Γιώργος Κολινιάτης

Εξαιρετική ομάδα, που με βοήθησε όχι μόνο να αποκτήσω μια υποτροφία σε ένα πανεπιστήμιο της Αμερικής, αλλά μου έδωσε την ευκαιρία να έχω πάντα δυο πόρτες ανοιχτές! Αυτό για εμένα ήταν το καλύτερο δώρο από τα μέλη της AZ και τους ευχαριστώ πολύ! Άνθρωποι με όρεξη για δουλειά, που θέλουν πραγματικά να βοηθούν τα παιδιά όχι μόνο να ονειρεύονται αλλά και να υλοποιούν αυτά τα όνειρα! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Αγγελος Σταυρίδης

Αγγελος Σταυρίδης

AZ Sports Scholarships and Aris Zafeiratos helped me to fulfill my dream by giving me the opportunity to study and play soccer in the United States with an academic and athletic scholarship to the University of Alabama in Huntsville, where so far I feel I am only getting better and better both academic and athletic wise as the facilities that are provided for the students and the athletes are elite. I can only be thankful for the great corporation with the whole AZ Sports Scholarships team and I highly recommend AZ Sports Scholarships for student athletes who are trying to chase the American dream.

Αντρεας Τσιμον

Αντρεας Τσιμον

Από την πρώτη κιόλας συνάντησή μου με τον Άρη και την ομάδα του ένιωσα ασφάλεια για την διαδικασία εισήγησής μου στα πανεπιστήμια της Αμερικής. Η AZ Sports Scholarships στάθηκε δίπλα μου καθόλη τη διάρκεια της επικοινωνίας μου με τους προπονητές των πανεπιστημίων και την κατάθεση των αιτήσεων μου σε αυτά. Παρόλα αυτά η συνδρομή τους στον αγώνα μας δεν σταμάτησε εκεί. Πάντα ήταν πρόθυμοι να με βοηθήσουν σε θέματα που αφορούσαν στην ακαδημαϊκή μου σταδιοδρομία, τις απορίες μου σε σχέση με την πανεπιστημιακή ζωή εντός και εκτός του γηπέδου. Με τον Άρη και την ομάδα του όχι μόνο αισθάνεσαι σιγουριά ότι θα πετύχεις τους στόχους σου αλλά και μέλος μιας οικογένειας που θα κάνει τα πάντα για να γίνουν τα όνειρα σου πραγματικότητα!

Μαρκελλα Παπανδρεου

Μαρκελλα Παπανδρεου