Επαμεινώνδας Γέρου

Επαμεινώνδας Γέρου - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Ο Επαμεινώνδας Γέρου έχει γεννηθεί στο… νερό! Ο συνεργάτης της AZ Sports Scholarships υπήρξε πρωταθλητής στην κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων στην κατηγορία 200μ πεταλούδα και μετέπειτα πρωταθλητής Ελλάδας τις χρονιές 1999 και 2000. Παράλληλα, ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας ενώ αναδείχθηκε πρωταθλητής Πανελληνίων Αγώνων Κολύμβησης λυκείων Ελλάδας-Κύπρου (2000).

Στην προπονητική του καριέρα ο Γέρου, που είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδίκευση στην κολύμβηση, έχει περάσει μεταξύ άλλων από Γ.Σ. Περιστερίου, Πανελλήνιο και Γλαύκο Περιστερίου ενώ έχει διατελέσει, επίσης, συνεργάτης Εθνικών Ομάδων.

Αυτήν τη στιγμή είναι προπονητής αγωνιστικού τμήματος στον Νηρέα Χαλανδρίου ενώ παράλληλα συνεργάζεται με τα εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη όπου κατέχει θέση υπευθύνου κολύμβησης.

Τατιάνα Κολοβού

Τατιάνα Κολοβού - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Η Τατιάνα Κολοβού κατέχει θέση ανώτερου λέκτορα στο πανεπιστήμιο της Ιντιάνα των ΗΠΑ με εξειδίκευση στο Business Communication στο Kelley School of Business το οποίο είναι μέσα στα 10 κορυφαία Business Schools των ΗΠΑ.

Πήγε για πρώτη φορά στην Ιντιάνα το 1984 για σπουδές και έμεινε μόνιμα εκεί κάνοντας οικογένεια, ενώ ανέβηκε παράλληλα γρήγορα τα σκαλιά της ακαδημαϊκής και αθλητικής καταξίωσης.

Η πολύτιμη συνεργάτιδα της AZ Sports Scholarships που είναι επίσης κάτοχος MBA παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μεγάλες εταιρίες για τη βελτίωση της επικοινωνιακής πολιτικής τους, ωστόσο ταυτόχρονα είναι σε θέση να καθοδηγεί νέους αθλητές στα πρώτα τους βήματα στις ΗΠΑ.

Είναι πτυχιούχος Exercise Science και έχει θητεύσει στο πλευρό του σπουδαίου προπονητή κολύμβησης Doc Counsilman ο οποίος μεταξύ άλλων ήταν ο προσωπικός προπονητής του θρύλου της κολύμβησης των ΗΠΑ Mark Spitz.

Είναι και η ίδια αθλήτρια κολύμβησης και τριάθλου, έχοντας αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου το 2010 στη Βουδαπέστη. Η Τατιάνα Κολοβού στάθηκε στο πλευρό του ιδρυτή της AZ Sports Scholarships Άρη Ζαφειράτου από τη στιγμή που μετέβη στo Indiana University, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην μετέπειτα αθλητική και επιχειρηματική πορεία του.