Κωνσταντίνος Βαρέσης - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Κωνσταντίνος Βαρέσης


Θελω να σου πω ενα μεγάλο ευχαριστω για οσα εκανες ολο αυτον τον καιρο και την πόρτα που μου άνοιξες ώστε να πραγματοποιήσω το ονειρο μου! Συνεχισε να δουλεύεις ετσι, με επαγγελματισμό και ήθος που σε διακρίνουν, και μη σταματάς να πραγματοποιείς όνειρα σαν τα δικά μου!

Kevin Cela - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Kevin Cela

University of Wisconsin Green Bay


Από την πρώτη στιγμή ο Άρης Ζαφειράτος με κατεύθυνε με σαφήνεια και ειλικρίνεια για την πραγματοποίηση του στόχου μου. Αυτή την στιγμή σπουδάζω και παίζω ποδόσφαιρο στο University of Wisconsin Green Bay σε ένα υγιές κολλέγιακο και αθλητικό περιβάλλον 1ης κατηγορίας (Division I) με υποτροφία. Η εμπειρία, οι επαφές, οι γνώσεις, η επιμονή και η υπομονή του Άρη ήταν ζωτικής σημασίας για την πραγματοποίηση του στόχου μου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ακόμα και μετά την επίτευξη του προορισμού μου, η επαφή μου με τον Άρη είναι ακόμα εντατική και η βοήθεια του συνεχίζει να είναι πολύτιμη για μένα και την καριέρα μου στην Αμερική. Ο Άρης είναι ένα εργατικό και έμπιστο άτομο που νοιάζεται ειλικρινά για το μέλλον των παιδιών με των οποίων συνεργάζεται. Μέσα από την συνεργασία μου με τον Άρη κέρδισα υποτροφία σε πανεπιστήμιο και ομάδα ποδοσφαίρου 1ης κατηγορίας, ένα σταθερό περιβάλλον που θα με βοηθήσει στην εξέλιξη των ικανοτήτων και των γνώσεων μου και κυρίως γνώρισα έναν πολύ καλό φίλο!

Γεώργιος Μούκας - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Γεώργιος Μούκας

Post University


Το NCAA είναι για πολλούς αθλητές ένα όνειρο ζωης και ο Άρης με βοήθησε να κανω αυτο το όνειρο πραγματικότητα. Έχει το knowhow, τις κατάλληλες γνωριμίες, και πολλες γνώσεις, για ”στείλει“ κάθε ταλαντούχου σε πανεπιστήμια της Αμερικής.

Παναγιώτης Ραβάνης - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Παναγιώτης Ραβάνης

Central Connecticut State University


Η συνεργασία μου με τον Άρη ήταν εξαιρετική. Εκτός από το γεγόνος οτι με βοήθησε να κερδίσω 100% αθλητική υποτροφία στο Central Connecticut State University, με έκανε να καταλάβω το πόσο σημαντικό είναι να εξελιχθώ και στο ακαδημαϊκό επίπεδο, καθώς έψαχνε αν το πανεπιστήμιο θα μου προσφέρει πράγματα και ακαδημαϊκά. Ο Άρης ήταν δίπλα μου από την αρχή. Είχε πάντα την υπομονή και την διάθεση να εξηγήσει όλες τις απορίες σε μένα και τους γονείς μου οποιαδήποτε στιγμή και αν τον καλούσα. Ακόμα και τώρα που βρίσκομαι στην Αμερική μου στέλνει σχεδόν καθημερινά για να μαθαίνει την πορεία μου ποδοσφαιρικά και ακαδημαϊκά. Το πιο σημαντικό είναι οτι με έχει βοηθήσει σε πάρα πολλά προσωπικά μου θέματα και χαίρομαι που είναι πλέον φίλος μου.

Andrew Polychroniadis - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Andrew Polychroniadis

West Virginia Wesleyan College


Serious business company that can give you an opportunity to study and play football abroad. Great communication and commitment throughout my recruiting process with West Virginia Wesleyan College on a full scholarship!! Thank you for the guidance and help!

Χρυσόστομος Ιακωβίδης - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Χρυσόστομος Ιακωβίδης

Quinnipiac University


Η βοήθεια που είχα από τον Άρη ήταν καταλυτική στην επίτευξη του στόχου που είχα θέσει πριν 2 χρόνια. Με τις γνώσεις που διαθέτει από την εμπειρία του στην Αμερική, κατάφερα να διαλέξω ένα πανεπιστήμιο που μου ταιριάζει και που μου προσφέρει τα πάντα! Η βοήθεια του είναι καταλυτική τόσο πριν, όσο και μετά από την επιλογή του πανεπιστημίου. Ακόμη και σήμερα, δυο χρόνια μετα, είναι δίπλα μου και με βοηθάει ανα πάσα στιγμή. Για όλα τα παραπάνω και για πολλά ακόμη θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ!

Ελευθερία Χριστογεώργου - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Ελευθερία Χριστογεώργου

St. John’s University


Ο Άρης με βοήθησε στο να πραγματοποιήσω το όνειρο μου και να σπουδάσω σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Νεας Υόρκης τόσο ακαδημαϊκά όσο και αθλητικά.
Η βοήθεια του ήταν καταλυτική από την αρχή έως το τέλος, αντιμετωπίζοντας όλες τις καταστάσεις με επαγγελματισμό.

Αριστέα Τοντάι - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Αριστέα Τοντάι

Coastal Carolina
Transfer to UNC


Έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από την πρώτη μου συνάντηση με τον Άρη και είμαι τόσο χαρούμενη που συνέβη αυτό. Είναι ένας πραγματικός φίλος για μένα! Ήταν εκεί όταν τον χρειαζόμουν, όταν ήμουν εντελώς χαμένη στη διαδικασία και όταν έπρεπε να διαλέξω το σωστό πανεπιστήμιο για το μέλλον μου. Ήταν πραγματικά υπομονετικός μαζί μου και ακόμη πιο ενθουσιασμένος από ότι ήμουν εγώ όταν ερχόντουσαν προσφορές από καλά πανεπιστήμια! Αυτός και ο κ. Καμπουράκης με βοήθησαν πάλι όταν αποφάσισα να κάνω transfer και τώρα κατέληξα να είμαι ακριβώς εκεί που ήθελα να είμαι. Είμαι τόσο ευγνώμων για την υποστήριξή τους, είναι καλοί άνθρωποι, σοβαροί επαγγελματίες και με καθαρή αγάπη για αυτό που κάνουν!

Ηλίας Κοσμίδης

University of Texas Rio Grande Valley
Transfer to High Point University (2018)


Η συνεργασία μου με τον Άρη ήταν άψογη. Από την αρχή ήταν δίπλα μου σε κάθε βήμα ενώ πάντα ήταν διαθέσιμος να με βοηθήσει και μου απαντήσει τις άπειρες ερωτήσεις που είχα επειδή δεν ήξερα τίποτα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας! Κατάφερε να με προωθήσει σε σχολείο επιπέδου που ήθελα και αργότερα χωρίς να είναι αναγκασμένος μέσω συμβολαίου προσφέρθηκε να με βοηθήσει να πάρω μεταγραφή στο High Point University. Έκτος από ένα άτομο με το οποίο συνεργάστηκα πλέον ο Άρης είναι φίλος στον οποίο μπορώ να μιλήσω για όποιο πρόβλημα έχω στην Αμερική και είμαι σίγουρος πως πάντα θα έχει την διάθεση να με βοηθήσει. Έχει ζήσει αυτή την εμπειρία και ξέρει από πρώτο χέρι τι χρειάζεται για να πετύχεις.

Πέτρος Αγιασιώτης - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Πέτρος Αγιασιώτης

Virginia Commonwealth University


Ο Άρης Ζαφειράτος είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και πολύ καλός επαγγελματιας με αυτό που ασχολείται. Ότι χρειάστηκα ήταν εκεί από την αρχή, όχι μόνο στο να με βοηθήσει με την γραφειοκρατία αλλά με στήριξε και ψυχολογικά! Τον Ευχαριστώ ιδιαίτερα που μου έδωσε την ευκαιρία στο να ζήσω κάτι ξεχωριστό στο πανεπιστήμιο Virginia Commonwealth University με πλήρη υποτροφία.