Θοδωρής Πάτερος


Η διαδικασία μεταγραφής στο κολεγιακό πρωτάθλημα της Αμερικής είναι πολύ περίπλοκη, καθώς οι κανονισμοί του NCAA είναι πολύ αυστηροί. Ο Άρης με την εμπειρία του στο Αμερικανικό σύστημα, με συμβούλευσε καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας ώστε να μην υποπέσω σε κάποια λάθος κίνηση που θα μπορούσε να μου στερήσει το athletic eligibility για την ερχόμενη χρονιά. Η συνεργασία μου με την AZ Sport Scholarships και η συνεχής καθοδήγηση του Άρη με βοήθησε ώστε να πραγματοποιήσω τους στόχους μου και να επιλέξω τον καταλληλότερο επόμενο σταθμό για την ακαδημαϊκή και αθλητική μου καριέρα.

Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης


I am proud and honored to announce my verbal commitment to the admissions process to swim and study at Yale University! I would like to thank my family, friends, and coaches for believing in me and supporting me during this journey! A special thanks to Aris Zafeiratos for his help during the recruiting process! Could not be more excited for what is to come! Go Bulldogs!

Δημήτρης Σκουμπάκης


Από την αρχή της συνεργασίας μου με τον Άρη, ένιωσα ότι είχα κάποιον άνθρωπο δίπλα μου που είναι ειλικρινής μαζί μου, χωρίς να μου λέει υπερβολές και να προσπαθεί να μου “φουσκώσει” τα μυαλά. Με την εργατικότητα και τις γνωριμίες του κατάφερα να αποκτήσω υποτροφία στο Long Island University, παίζοντας ποδόσφαιρο ως D1 student-athlete που ήταν και το όνειρο μου. Όμως, ακόμα και μετά την ένταξη μου στο πανεπιστήμιο, η ΑΖ Sport Scholarships συνέχισε και συνεχίζει να με στηρίζει στην ακαδημαϊκή και αθλητική μου καριέρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Άρη και την ομάδα του, γιατί χάρη στη βοήθεια τους, σπουδάζω σε ένα περιβάλλον όπου ωριμάζω καθημερινά σαν άνθρωπος, μαθητής και αθλητής.

Ανδρομάχη Τασάκου


Το να σπουδάσω στην Αμερική ήταν κάτι το oποιο δεν είχα σκεφτεί μέχρι που εμφανίστηκε ο Άρης Ζαφειράτος και μου έδωσε αυτή την ευκαιρία ζωής. Ο Άρης Ζαφειράτος σε όλη την διαδικασία έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να μου εξασφαλίσει μια θέση στο καλύτερο πανεπιστήμιο που μου ταιριάζει. Στην συνεχεία στα διαδικαστικά και στις εξετάσεις που χρειαζόντουσαν με βοήθησαν άνθρωποι της AZ Sport Scholarships. Χάρη στον Άρη και στην εταιρεία του σύντομα θα σπουδάζω στην Αμερική σε ένα πολύ καλό πανεπιστήμιο που θα με βοηθήσει να εκπληρώσω τα όνειρα μου.

Χρήστος Σωτηρίου


My dream from young age was always to study in the USA. I think that i would not be able to achieve it without the help of Aris. During that period of time he helped me a lot with my academic and athletic career.As a result i was able to get an athletic and academic scholarship to the US. I am so happy with Az sports scholarships and i recommend it to everyone that wants to study and be an athlete in the US.

Βαγγέλης Μακρυγιάννης


Στο άθλημα μου το κολλεγιακο πρωτάθλημα της Αμερικής σου δίνει την δυνατότητα να εξελιχθείς και παράλληλα να αποκτήσεις ένα πτυχίο στον τομέα που επιθυμείς. Στόχευσα ψηλά και η AZ Sport Scholarships με βοήθησε να εκπληρώσω το όνειρο μου να γίνω μέλος ενός κορυφαίου πανεπιστημίου με εξαιρετικά δυνατό πρόγραμμα κολύμβησης. Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας ο Άρης Ζαφειρατος πίστεψε σε εμένα, αλλά παράλληλα με αντιμετώπισε με ρεαλισμό ώστε να μπορέσω να πετύχω τον στόχο μου. Εκτιμώ πολύ το γεγονός πως μέχρι σήμερα αυτός και οι συνεργάτες του είναι δίπλα μου και ακολουθούν τα βήματά μου. Η AZ Sport Scholarships είναι μια εταιρία που συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε κολυμβητή αποφασίσει να διεκδικήσει μια υποτροφία στις ΗΠΑ.

Έλενα Αγιώτη - Οι Αθλητές Μας - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Έλενα Αγιώτη


H ΑZ Sport Scholarships με επικεφαλής τον Άρη Ζαφειράτο και τους συνεργάτες του με βοήθησαν να εκπληρώσω ένα από τα όνειρα μου. Πριν από δύο χρόνια ύστερα από μια μεγάλη μου επιτυχία στον χώρο της κωπηλασίας ήρθα σε επαφή με πάρα πολλά πανεπιστήμια της Αμερικής για αθλητική υποτροφία και μόνη μου ήταν πολύ δύσκολο να βρω το ιδανικό πανεπιστήμιο. Ήρθα σε επαφή με τα καλυτέρα πανεπιστήμια στον κόσμο όπως Michigan State University, Princeton University, Columbia University, University of Pennsylvania και πολλά άλλα, και με τη βοήθεια τους και τις γνώσεις που διαθέτουν ο Άρης και οι συνεργάτες του ως επαγγελματίες στον χώρο, με βοήθησαν να διαλέξω βάσει των προσδοκιών μου το ιδανικό πανεπιστήμιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα ΑΖ Sport Scholarships για την στήριξη και την προσπάθεια τους σε μια σημαντική απόφαση της ζωής μου.

Γιώργος Κολινιάτης


Με τον Άρη ξεκίνησα να συνεργάζομαι το καλοκαίρι και μέσα σε δυο μήνες πέτυχα πλήρη υποτροφία σε ένα prestigious πανεπιστημιακό ίδρυμα που είναι μάλιστα και ένα από τα καλύτερα business schools της Αμερικής σε ένα από τα πιο όμορφα campuses. Είναι απόλυτος επαγγελματίας και τον προτείνω σε όποιον θέλει να συνδυάσει άθλημα και σπουδές με το όνειρο ακόμα να αγωνιστεί επαγγελματικά στο άθλημα του ενώ παράλληλα να αποκτήσει πτυχίο πανεπιστημίου αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο.

Άγγελος Σταυρίδης - Οι Αθλητές Μας - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Άγγελος Σταυρίδης


Εξαιρετική ομάδα, που με βοήθησε όχι μόνο να αποκτήσω μια υποτροφία σε ένα πανεπιστήμιο της Αμερικής, αλλά μου έδωσε την ευκαιρία να έχω πάντα δυο πόρτες ανοιχτές! Αυτό για εμένα ήταν το καλύτερο δώρο από τα μέλη της AZ και τους ευχαριστώ πολύ! Άνθρωποι με όρεξη για δουλειά, που θέλουν πραγματικά να βοηθούν τα παιδιά όχι μόνο να ονειρεύονται αλλά και να υλοποιούν αυτά τα όνειρα! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Αντρέας Τσίμον


AZ Sports Scholarships and Aris Zafeiratos helped me to fulfill my dream by giving me the opportunity to study and play soccer in the United States with an academic and athletic scholarship to the University of Alabama in Huntsville, where so far I feel I am only getting better and better both academic and athletic wise as the facilities that are provided for the students and the athletes are elite. I can only be thankful for the great corporation with the whole AZ Sports Scholarships team and I highly recommend AZ Sports Scholarships for student athletes who are trying to chase the American dream.

Μαρκέλλα Παπανδρέου - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Μαρκέλλα Παπανδρέου


Από την πρώτη κιόλας συνάντησή μου με τον Άρη και την ομάδα του ένιωσα ασφάλεια για την διαδικασία εισήγησής μου στα πανεπιστήμια της Αμερικής. Η AZ Sports Scholarships στάθηκε δίπλα μου καθόλη τη διάρκεια της επικοινωνίας μου με τους προπονητές των πανεπιστημίων και την κατάθεση των αιτήσεων μου σε αυτά. Παρόλα αυτά η συνδρομή τους στον αγώνα μας δεν σταμάτησε εκεί. Πάντα ήταν πρόθυμοι να με βοηθήσουν σε θέματα που αφορούσαν στην ακαδημαϊκή μου σταδιοδρομία, τις απορίες μου σε σχέση με την πανεπιστημιακή ζωή εντός και εκτός του γηπέδου. Με τον Άρη και την ομάδα του όχι μόνο αισθάνεσαι σιγουριά ότι θα πετύχεις τους στόχους σου αλλά και μέλος μιας οικογένειας που θα κάνει τα πάντα για να γίνουν τα όνειρα σου πραγματικότητα!

'Ελενα Φασουλά - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Έλενα Φασουλά


Από μικρή ονειρευόμουν να σπουδάσω Αμερική και να παίξω κολλεγιακό τένις! Ο Άρης και η AZ Sport Scholarships με βοήθησαν να κάνω αυτό το όνειρο πραγματικότητα, κάτι το οποίο θα ήταν αδύνατον χωρίς εκείνους. Από την πρώτη κιόλας στιγμή ήταν δίπλα μου, να με καθοδηγήσουν και να με βοηθήσουν σε όλη την διαδικασία. Ένιωθα πως έχω κοντά μου ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται και προσπαθούν το καλύτερο για εμένα, κάτι το οποίο αποδείχθηκε αληθινό. Χάρη στην βοήθεια της ΑΖ Sport Scholarships κατάφερα να μπω σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Νέας Υόρκης, με πλήρη αθλητική υποτροφία. Ο Άρης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και εξαιρετικός επαγγελματίας και νιώθω πολύ τυχερή που μου στάθηκε σε αυτή τη δύσκολη χρονιά. Εκείνος και όλη η ομάδα του ήταν πάντα πρόθυμοι να με στηρίξουν και με κάποιο μαγικό τρόπο είχαν απάντηση και βοήθεια να μου παρέχουν για κάθε μου απορία ή δυσκολία. Χωρίς αυτούς πραγματικά η εισαγωγή μου σε ένα πανεπιστήμιο της Αμερικής θα ήταν αν όχι αδύνατη, σίγουρα επώδυνη και δύσκολη. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω πόσο πολύ τους ευχαριστώ όλους και πόσο πραγματικά πολύτιμη ήταν η παρουσία τους στην ζωή μου!

Μιχάλης Τσέλιος - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Μιχάλης Τσέλιος


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην AZ Sport Scholarships και τον Άρη Ζαφειράτο που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στην NCAA. Χαρη σε αυτούς, έχω ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα για την πραγματοποίηση των ονείρων μου. Τους ευχαριστώ πολύ για όλα αλλά κυρίως για την ειλικρίνεια και τον επαγγελματισμο τους.

Ανδρέας Νικολάου - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Ανδρέας Νικολάου


AZ Sport Scholarships and Aris were instrumental in me getting a great offer both academic and sport-wise. What separates Aris from the rest is his immaculate values as a person, which shine throughout the way he leads and conducts his business. The fact that he himself has been a student-athlete gives him the ability to offer invaluable advice both throughout and after the process and is vital in preparing you adequately for what’s to come. I can’t thank Aris enough for all his continued help and I would recommend AZ Sport Scholarships tremendously to anyone who is looking to pair their athletic talent with top-class education.

Δημήτρης Μωραϊτάκης - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Δημήτρης Μωραϊτάκης


Η συνεργασια μου με τον Αρη ηταν εκπληκτικη απο την πρωτη στιγμη. Απο την στιγμη που πηρα την αποφαση να μεταβω στις ΗΠΑ για ποδοσφαιρο και σπουδες ο Αρης ηταν ο μεντορας μου. Με κατευθυνε ακομα και στην παραμικρη λεπτομερεια. Απο ακαδημαικα μεχρι ποδοσφαιρικα ζητηματα. Αλλα ακομα και μετα την ενταξη μου στο Appalachian State University ο Αρης συνεχιζει να ειναι διπλα μου και αποτελει εναν πολυ καλο φιλο αλλα και εμπιστο συνεργατη στηριζοντας με σε ο,τι χρειαστω!
Απο την πρωτη στιγμη αντιληφθηκα και εκτιμησα την εντιμοτητα του σαν ανθρωπο. Συνεχισε να ομορφαινεις το μελλον των παιδιων Αρη!

Δημήτρης Στράντζαλης - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Δημήτρης Στράντζαλης


Γνωρισα τον Αρη 3.5 χρονια πριν, οταν αγωνιζομουν στην κ20 του Ηρακλη. Ειναι ενας εξαιρετικος ανθρωπος με γνωσεις και με την εμπειρια που εχει με βοηθησε στην ευρεση ολικης υποτροφιας. Θα ηθελα να τον ευχαριστησω γιατι μεσα απο αυτην την διαδικασια δεν εχω βελτιωθει μονο σαν αθλητης, αλλα το βασικοτερο σαν ανθρωπος.

Δημήτρης Τοπουζλής - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Δημήτρης Τοπουζλής


Ο Άρης είναι εξαιρετικός άνθρωπος με ενδιαφέρον για όλους τους παίκτες του. Ήταν δίπλα μου σε όλη τη διαδικασία εύρεσης υποτροφίας και ακόμα μετά από την επίτευξη του στόχου μου, έμεινε κοντά μου και έδειχνε ενδιαφέρον για την πορεία μου.

Κωνσταντίνος Βαρέσης - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Κωνσταντίνος Βαρέσης


Θελω να σου πω ενα μεγάλο ευχαριστω για οσα εκανες ολο αυτον τον καιρο και την πόρτα που μου άνοιξες ώστε να πραγματοποιήσω το ονειρο μου! Συνεχισε να δουλεύεις ετσι, με επαγγελματισμό και ήθος που σε διακρίνουν, και μη σταματάς να πραγματοποιείς όνειρα σαν τα δικά μου!

Kevin Cela - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Kevin Cela

University of Wisconsin Green Bay


Από την πρώτη στιγμή ο Άρης Ζαφειράτος με κατεύθυνε με σαφήνεια και ειλικρίνεια για την πραγματοποίηση του στόχου μου. Αυτή την στιγμή σπουδάζω και παίζω ποδόσφαιρο στο University of Wisconsin Green Bay σε ένα υγιές κολλέγιακο και αθλητικό περιβάλλον 1ης κατηγορίας (Division I) με υποτροφία. Η εμπειρία, οι επαφές, οι γνώσεις, η επιμονή και η υπομονή του Άρη ήταν ζωτικής σημασίας για την πραγματοποίηση του στόχου μου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ακόμα και μετά την επίτευξη του προορισμού μου, η επαφή μου με τον Άρη είναι ακόμα εντατική και η βοήθεια του συνεχίζει να είναι πολύτιμη για μένα και την καριέρα μου στην Αμερική. Ο Άρης είναι ένα εργατικό και έμπιστο άτομο που νοιάζεται ειλικρινά για το μέλλον των παιδιών με των οποίων συνεργάζεται. Μέσα από την συνεργασία μου με τον Άρη κέρδισα υποτροφία σε πανεπιστήμιο και ομάδα ποδοσφαίρου 1ης κατηγορίας, ένα σταθερό περιβάλλον που θα με βοηθήσει στην εξέλιξη των ικανοτήτων και των γνώσεων μου και κυρίως γνώρισα έναν πολύ καλό φίλο!

Γεώργιος Μούκας - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Γεώργιος Μούκας

Post University


Το NCAA είναι για πολλούς αθλητές ένα όνειρο ζωής και ο Άρης με βοήθησε να κάνω αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Έχει το knowhow, τις κατάλληλες γνωριμίες, και πολλές γνώσεις, για να ”στείλει“ κάθε ταλαντούχο αθλητή σε πανεπιστήμια της Αμερικής.

Παναγιώτης Ραβάνης - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Παναγιώτης Ραβάνης

Central Connecticut State University


Η συνεργασία μου με τον Άρη ήταν εξαιρετική. Εκτός από το γεγόνος οτι με βοήθησε να κερδίσω 100% αθλητική υποτροφία στο Central Connecticut State University, με έκανε να καταλάβω το πόσο σημαντικό είναι να εξελιχθώ και στο ακαδημαϊκό επίπεδο, καθώς έψαχνε αν το πανεπιστήμιο θα μου προσφέρει πράγματα και ακαδημαϊκά. Ο Άρης ήταν δίπλα μου από την αρχή. Είχε πάντα την υπομονή και την διάθεση να εξηγήσει όλες τις απορίες σε μένα και τους γονείς μου οποιαδήποτε στιγμή και αν τον καλούσα. Ακόμα και τώρα που βρίσκομαι στην Αμερική μου στέλνει σχεδόν καθημερινά για να μαθαίνει την πορεία μου ποδοσφαιρικά και ακαδημαϊκά. Το πιο σημαντικό είναι οτι με έχει βοηθήσει σε πάρα πολλά προσωπικά μου θέματα και χαίρομαι που είναι πλέον φίλος μου.

Andrew Polychroniadis

West Virginia Wesleyan College


AZ Sport Scholarships is trustful business company that gave me the opportunity to study and play football abroad. The personel made use of great communication and commitment throughout my recruiting process with West Virginia Wesleyan College, which I enrolled on a full scholarship! Thank you for the guidance and help!

Χρυσόστομος Ιακωβίδης - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Χρυσόστομος Ιακωβίδης

Quinnipiac University


Η βοήθεια που είχα από τον Άρη ήταν καταλυτική στην επίτευξη του στόχου που είχα θέσει πριν 2 χρόνια. Με τις γνώσεις που διαθέτει από την εμπειρία του στην Αμερική, κατάφερα να διαλέξω ένα πανεπιστήμιο που μου ταιριάζει και που μου προσφέρει τα πάντα! Η βοήθεια του είναι καταλυτική τόσο πριν, όσο και μετά από την επιλογή του πανεπιστημίου. Ακόμη και σήμερα, δυο χρόνια μετα, είναι δίπλα μου και με βοηθάει ανα πάσα στιγμή. Για όλα τα παραπάνω και για πολλά ακόμη θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ!

Ελευθερία Χριστογεώργου - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Ελευθερία Χριστογεώργου

St. John’s University


Ο Άρης με βοήθησε στο να πραγματοποιήσω το όνειρο μου και να σπουδάσω σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Νεας Υόρκης τόσο ακαδημαϊκά όσο και αθλητικά.
Η βοήθεια του ήταν καταλυτική από την αρχή έως το τέλος, αντιμετωπίζοντας όλες τις καταστάσεις με επαγγελματισμό.

Αριστέα Τοντάι - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Αριστέα Τοντάι

Coastal Carolina
Transfer to UNC


Έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από την πρώτη μου συνάντηση με τον Άρη και είμαι τόσο χαρούμενη που συνέβη αυτό. Είναι ένας πραγματικός φίλος για μένα! Ήταν εκεί όταν τον χρειαζόμουν, όταν ήμουν εντελώς χαμένη στη διαδικασία και όταν έπρεπε να διαλέξω το σωστό πανεπιστήμιο για το μέλλον μου. Ήταν πραγματικά υπομονετικός μαζί μου και ακόμη πιο ενθουσιασμένος από ότι ήμουν εγώ όταν ερχόντουσαν προσφορές από καλά πανεπιστήμια! Αυτός και ο κ. Καμπουράκης με βοήθησαν πάλι όταν αποφάσισα να κάνω transfer και τώρα κατέληξα να είμαι ακριβώς εκεί που ήθελα να είμαι. Είμαι τόσο ευγνώμων για την υποστήριξή τους, είναι καλοί άνθρωποι, σοβαροί επαγγελματίες και με καθαρή αγάπη για αυτό που κάνουν!

Ηλίας Κοσμίδης - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Ηλίας Κοσμίδης

University of Texas Rio Grande Valley
Transfer to High Point University (2018)


Η συνεργασία μου με τον Άρη ήταν άψογη. Από την αρχή ήταν δίπλα μου σε κάθε βήμα ενώ πάντα ήταν διαθέσιμος να με βοηθήσει και μου απαντήσει τις άπειρες ερωτήσεις που είχα επειδή δεν ήξερα τίποτα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας! Κατάφερε να με προωθήσει σε σχολείο επιπέδου που ήθελα και αργότερα χωρίς να είναι αναγκασμένος μέσω συμβολαίου προσφέρθηκε να με βοηθήσει να πάρω μεταγραφή στο High Point University. Έκτος από ένα άτομο με το οποίο συνεργάστηκα πλέον ο Άρης είναι φίλος στον οποίο μπορώ να μιλήσω για όποιο πρόβλημα έχω στην Αμερική και είμαι σίγουρος πως πάντα θα έχει την διάθεση να με βοηθήσει. Έχει ζήσει αυτή την εμπειρία και ξέρει από πρώτο χέρι τι χρειάζεται για να πετύχεις.

Πέτρος Αγιασιώτης - Είπαν για Εμάς - AZ Sport Scholarships - From A to Z How To Sport And Study In The USA

Πέτρος Αγιασιώτης

Virginia Commonwealth University


Ο Άρης Ζαφειράτος είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και πολύ καλός επαγγελματιας με αυτό που ασχολείται. Ότι χρειάστηκα ήταν εκεί από την αρχή, όχι μόνο στο να με βοηθήσει με την γραφειοκρατία αλλά με στήριξε και ψυχολογικά! Τον Ευχαριστώ ιδιαίτερα που μου έδωσε την ευκαιρία στο να ζήσω κάτι ξεχωριστό στο πανεπιστήμιο Virginia Commonwealth University με πλήρη υποτροφία.