Skip to content Skip to footer

«Ασημένια» η Μαρκέλλα Παπανδρέου στη σκυταλοδρομία στο Μπακού (pic)

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο φετινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας, η Μαρκέλλα Παπανδρέου η οποία βοήθησε την ομάδα της σκυταλοδρομίας να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στη σκυταλοδρομία 100Χ200Χ300Χ400 και το αργυρό μετάλλιο!

Η 17χρονη Ελληνίδα σπρίντερ που βρίσκεται στη διαδικασία επιλογής Πανεπιστημίου στις ΗΠΑ όπου και θα ακολουθήσει την καριέρα της υπό την καθοδήγηση της AZ Sport Scholarships, συμμετείχε με τις Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, Άννα Χατζηπουργάνη και Στέλλα Κωνσταντινίδου στο σημερινό τελικό (27/7) της σκυταλοδρομίας και με 2.09.16 ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, δίνοντας στα ελληνικά χρώματα το δεύτερο μετάλλιο στη διοργάνωση του Μπακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ: «Το δεύτερο μετάλλιο της κατέκτησε η χώρα μας στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας με την ομάδα κοριτσιών 100Χ200Χ300Χ400. Τέσσερις εξαιρετικές αθλήτριες, η Μαρκέλλα Παπανδρέου, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, η Άννα Χατζηπουργάνη και η Στέλλα Κωνσταντινίδου τερμάτισαν σε 2.09.16 και βελτίωσαν το 2.09.43 του προκριματικού. Οι τέσσερις αθλήτριες ολοκλήρωσαν έτσι με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία τους στη διοργάνωση. Η χώρα μας λίγο πριν το φινάλε της διοργάνωσης έχει δύο μετάλλια, αφού είχε προηγηθεί το χάλκινο της Ντραγκομιροβα στο έπταθλο».